Blogu' lu' Flory

I'm experiencing life at a rate of several WTFs a minute

Zodia Săgetătorului în 2010

Posted by Flory pe februarie 13, 2010

SFATUL ASTROLOGULUI IN 2010:

Investeste cu cap, prinde cheag, acumulează, dar si economiseste, pune un ban deoparte pentru zile negre, fă ca viata ta să devină mai stabilă, descoperă frumusetea vietii, (re)descoperă-ti talentele, iubeste, atasează-te de ceva numai al tău.

PERIOADE BUNE SI RELE IN 2010:

Esti singura zodie care nu beneficiază de Venus în zodia sa în 2010, în schimb între 28 octombrie – 8 decembrie îl primesti în vizită pe Marte, ce te încarcă de energie
si chef de viată. Pentru că nu ai parte de aspecte planetare negative majore, nu se poate vorbi de perioade nefaste. Ce poate fi mai bun de atât?
Au trecut anii când erai actorul principal al astrelor, dar pentru o fire de foc, asa cum esti tu, lipsa tranzitelor planetare poate fi un atu! Jupiter din Pesti nu prea tine cu tine, deci asteaptă-te la momente mai tensionate pe parcursul anului, noroc de Saturn din Balantă care te sustine, mai ales în plan mental, căci nu te lasă la greu. El te ajută să iei decizii ferme, să îti trasezi strategii pe termen lung, să îti exprimi mai coerent ideile, să legi relatii utile.  Parcă reusesti să mai faci ceva ordine prin gânduri… Finalul de an 2010 te are pe tine în prim plan pentru că Marte în zodia ta îti oferă acea aventură si energie de care ai nevoie pentru a te manifesta la intensitate maximă.

DRAGOSTE.

Chiar dacă e o perioadă mai dificilă pentru Săgetători, măcar amorul merge bine! Îl ai pe Jupiter în casa familiei, deci te comporti ca un părinte dedicat si o sot ideal, descoperind o reală plăcere în tot ce este legat de viata casnică: bucătărie, curătenie, cresterea copiilor… E un moment ideal să faci un copil sau să te muti în casă nouă cu jumătatea ta, dar toate aceste evenimente fericite au totusi si un tribut de plătit. Nu vin pe gratis, nu ti se oferă pe tavă, ci apar în urma unor sacrificii sau suferinte.
Cea mai bună perioadă în cuplu este aprilie-mai, când Venus trece prin zona mariajului si clădeste spatiul potrivit unei bune comunicări între parteneri. Este momentul să repari acele hibe sau slăbiciuni care s-au infiltrat anul trecut în cuplul vostru.

CARIERA.

Apucă-te serios de treabă, pentru că este un an solicitant în carieră. Ai planuri mari de atins, dar si multe sarcini asumate pe care nu le poti ignora. Munca va cere mult de la tine, nu prea ai timp de altceva, devenind un rob al jobului. Adeseori, iei pe umerii tăi mai mult decât poti duce, ceea ce poate scădea din randament si te poate slei de puteri.
Ai nevoie de o mai bună organizare si etapizare a activitătii, dar, în ciuda programului
infernal, nu uita de nevoile tale, de limitele tale eminamente omenesti. Dacă încerci s-o faci pe eroul, vei obosi si poti rata de multe ori tinta. Asumă-ti atât cât poti duce, fără să te dai peste cap pentru sefi sau clienti! Marile tale planuri evoluează lent, multe depind de tot ce ai acumulat până acum. Toată vara vei fi implicat în proiecte dificile, pe care le duci cu bine la capăt. Hărnicia, responsabilitatea, pasiunea de a munci te vor sustine în cele mai serioase proiecte.

BANI.

Nodul nord în zona banilor se comportă ca un profesor sever care te avertizează că e vremea să mai pui stavilă cheltuielilor si să te gândesti serios la bătrânete. Este vremea să faci economii, să îti deschizi un cont de economii, să cheltuiesti cu cap si cu măsură!
Poti trece, spre finalul anului 2010, printr-un moment periculos din care trebuie să înveti o grea lectie a vietii. Poate fi un esec financiar
major, o afacere ratată, o sumă pierdută sau investită prost, o perioadă fără venituri, un blocaj financiar major, de aceea trebuie să iei din timp măsuri drastice, ca să nu te ia luna decembrie prin surprindere. Nu fă excese financiare si nu investi în directii riscante! Poti lua decizii pripite care pot avea urmări grave pentru bugetul tău.

SANATATE.

Esti vizat de probleme de sănătate mai ales dacă ai trecut de 40 de ani, si bolile
vârstei încep să dea semne. Simti că te misti mai greu, că vederea îti joacă feste, că articulatiile te dor, deci, dacă nu ai făcut-o si până acum, e vremea să ai mai multă grijă de tine.
Nu poti să accepti trecerea timpului, dar iată că a venit si rândul tău să mergi la băi, să-ti pui ochelari, să te dai cu toate alifiile… Luna aprilie este totusi luna ameliorării sănătătii si ti se citeste pe chip starea de bine.

Un răspuns to “Zodia Săgetătorului în 2010”

  1. Andradaa said

    l-am asteptat de o luna horoscopul asta! ufff finally l-am citit 😀

Lasă un comentariu